Звільнення Шкарлета – Шмигаль оголосив про перестановку в Кабміні

Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що наступного тижня плануються кадрові зміни в Уряді. Вже зареєстровані заявки про відставку декількох міністрів, у тому числі глави Міністерства освіти і науки України Сергія Шкарлета.

Про це він повідомив на своєму каналі у Telegram.

Так, планується на місце Сергія Шкарлета призначити Оксена Лісового, а на посаду міністра стратегічних галузей промисловості – Олександра Камишіна.

Читайте також: Буданов, тримай оборону: чого чекати після звільнення Резнікова

Як поінформував представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram, у ВР вже зареєстровані заяви про відставку міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна та віце-прем’єр-міністра України – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

“Віцепрем’єр-міністр Михайло Федоров буде опікуватися ще низкою напрямків, окрім діджиталізації. Його майбутня посада — віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації України”, – уточнив Шмигаль.

Раніше “Апостроф” показував ексклюзивні кадри з Верховної Ради після призначення у 2020 році Сергія Шкарлета міністром освіти і науки України.

  • Вас також може зацікавити:

ЗНО-2023: українців розгнівала скандальна пропозиція Міносвіти

Скандал у Міносвіти: вигадали дві країни, а на карті України – “забули” Крим

Випрошує допомогу і нічого не робить: які головні проблеми у роботі Кабміну

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *