Над Канадою збили невідомий об’єкт – Трюдо

Над Канадою збили невідомий об єкт - Трюдо

Фото: Скриншот
У небі над Канадою збили невідомий об’єкт

Командування повітряно-космічної оборони США та Канади (North American Aerospace Defense Command, NORAD) заявило про невідомий повітряний об’єкт у небі над Північною Канадою.

Канадські та американські військові літаки збили невідомий об’єкт у небі над північно-західною частиною країни. Про це у суботу, 11 лютого, повідомив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, у Twitter.
 
За словами канадського прем’єра, він уже провів розмову із президентом США Джо Байденом щодо цього інциденту. Далі канадські збройні сили витягнуть та проаналізують уламки об’єкта.
 
Раніше майор Олів’є Галлан, який представляє NORAD (North American Aerospace Defense Command), заявив Global Times про появу невідомого літаючого об’єкта над Канадою.
 
“Нині ми не можемо розкривати подробиці, пов’язані з діяльністю об’єктів у небі. NORAD проводить розосереджені операції із захисту Північної Америки в одному чи у всіх трьох регіонах”, – сказав Галлан.
 
Телеканал з посиланням на три джерела у військових структурах уточнив, що, ймовірно, йдеться про китайські повітряні кулі.
 
У свою чергу, Bloomberg пише, що китайський зонд, який на початку лютого залетів у повітряний простір США, може бути частиною широкої шпигунської програми КНР.
 
Раніше повідомлялося, що американські військові збили невідомий об’єкт над Аляскою.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *