Переговори Путіна із Заходом – чим завершаться – політолог озвучив прогноз

Заяви російського президента Володимира Путіна про затяжну війну в Україні були адресовані країнам Заходу. Він сподівається, що такі перспективи схилять їх до переговорів.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів політолог Володимир Фесенко.

Читайте також: Ядерна зброя, мобілізація та війна в Україні: про що говорив Путін 9 грудня, відео

“Схоже, що Путін хоче домовитися з Заходом, зокрема, заяви про підготовку до затяжної війни, були адресовані Заходу, сподіваючись що він втомиться від війни і почне з Путіним домовлятися“, – зауважив політолог.

За його словами, глава Кремля хоче домовлятися, намагаючись повторити історію з Мінськими угодами. При цьому хоче зробити так, щоб можна було дотиснути відразу. Проте це не вдасться, адже ситуація принципово змінилася з часів підписання першого та другого “Мінська”.

“На жаль, ці угоди підписувались під військовим тиском Росії, коли був ризик продовження російського наступу. А зараз наші війська звільняють українські території, а не навпаки. Але Путін хоче повторити цей кейс, цю комбінацію з угодами, але так, щоб не повторювати і власних помилок. Але ми цього не дозволимо”, – наголосив Володимир Фесенко.

Як повідомлялося раніше, рішення влади Росії заборонити співробітникам Адміністрації Президента виїжджати у відрядження за кордон показало найслабше місце у внутрішній російській політиці. Йдеться про збільшення прірви між елітами та простими людьми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *