Обстріл Запоріжжя та контрнаступ ЗСУ – карта бойових дій – що відомо на 11 жовтня

Українські військові вже восьмий місяць з початку повномасштабного вторгнення РФ ведуть бої із загарбниками. Окупанти 10 жовтня завдали масованого удару по українських містах. Водночас ЗСУ продовжують контрнаступ на південному та східному напрямках.

Вночі та вранці було зафіксовано черговий масований удар по Запоріжжю. В Чорному морі російська армія вдвічі зменшила кількість кораблів — нараз їх 6, в тому числі два надводні ракетоносії з 16 “Калібрами”. Маневрують вони поблизу узбережжя Криму.

“Апостроф” продовжує стежити за тим, що відбувається в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 10 жовтня


07:26 Вранці сили ППО збили три дрони-камікадзе Shahed-136 над Одещиною, якими росіяни атакували регіон. Також п’ять безпілотників збили над Миколаївщиною.

07:12 Голова Пентагону Ллойд Остін та голова Об’єднаного комітету начальників штабів Марк Міллі у Брюсселі візьмуть участь у міністерській зустрічі НАТО та у шостому засіданні групи формату “Рамштайн”. Заходи відбудуться 12-13 жовтня. Одна з тем обговорення – війна РФ проти України та координація озброєння для нашої країни.

06:56 У Запоріжжі внаслідок ракетного удару сильна пожежа.

06:47 Окупант атакував ракетами Запоріжжя. Місцеві паблики повідомляють приблизно 16 вибухів. Цілями ворога стали об’єкти інфраструктури. Інформація про руйнування та постраждалих з’ясовується.

06:47 Оновлена мапа бойових дій.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *