Деокупація Криму – росіяни активно виставляють на продаж квартири

Після серії вибухів на військових об’єктах у Криму окупаційна влада посилює заходи безпеки, а росіяни, які приїхали на півострів після анексії, активно обговорюють можливість виїзду.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

За його словами, зараз окупанти займаються посиленням заходів безпеки після того, як Україна офіційно визнала нанесення ударів по Криму.

Чубаров зазначає, що супутникові знімки та інформація від західних експертів підтверджує той факт, що ЗС РФ укріплюють системи ППО, особливо поблизу Севастополя, де базуються військові кораблі російського чорноморського флоту. Розгортання додаткових дивізіонів ЗРК помічають на заході півострова, звідки окупанти здійснювали пуск ракет у напрямку українських міст.

Біільш того, за словами Чубарова, дуже змінились настрої серед мешканців анексованого півострова.

“Значна частина людей, які поселилися в Криму після 2014 року і є громадянами росії, жваво обговорюють між собою питання, як їм покинути Крим. Багато хто, повіривши в те, що Крим тепер навіки буде російською територією, вклав гроші, купив квартири, зробив якісь інші інвестиції. Тепер ці люди обговорюють, чи зможуть вони це собі повернути, намагаються продати цю власність”, – продовжив очільник Меджлісу в ефірі Апостроф TV.

Нанесення ударів по військових об’єктах в Криму, за словами Чубарова, надало сильний заряд підтримки кримським татарам та етнічним українцям, які навіть після окупації залишаються вірними українській державі. Ця частина громадян, як зазначає очільник Меджлісу, щодня аналізує міжнародні прогнози щодо деокупації півострова та знищення російських загарбників.

Також читайте матеріал “Апострофа”: Питання знищення Кримського мосту вже на порядку денному – Рефат Чубаров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *