Мирні переговори з Путіним – Кулеба пояснив їхню безглуздість

Найкращий спосіб вести переговори з Володимиром Путіним, якого навіть свої депутати вимагають відправити у відставку, це проводити їх на полі бою.

Про це в інтерв’ю Le Journal du dimanche заявив голова МЗС України Дмитро Кулеба, прокоментувавши бажання президента Франції Еммануеля Макрона залишати відкритими канали зв’язку з російським президентом.

За словами очільника зовнішньополітичного відомства, Макрон має право вирішувати, з ким говорити, але досвід показав, що найкраще місце для обговорень із Путіним – це поле бою.

Путіну ви завжди можете телефонувати, це не принесе результатів“, – переконаний глава української дипломатії. Розмови з главою Кремля не мають сенсу, бо він – брехун, і, як гадає міністр, Емманюель Макрон це знає.

Я пам’ятаю надзвичайні зусилля, які він здійснив перед війною, щоб запобігти конфлікту. Не спрацювало. Нічого не вказує, що Путін відтоді змінив свою думку чи готовий до переговорів“, – зазначив Дмитро Кулеба .

Раніше “Апостроф” повідомляв, що вперше за довгий час президент Франції Макрон і російський диктатор Путін зідзвонилися.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *