Війна проти України – Путін озвучив чергову мету армії РФ

Президент Росії Володимир Путін, який розв’язав війну в Україні під неодноразово змінюваними приводами, назвав чергову мету “спеціальної операції”.

Про це повідомляє “Апостроф”, посилаючись на відео у мережі.

Зазначається, що він прибув Калінінград, де на відкритому уроці “Розмова про важливе” вирішив виправдатися перед дітьми, чому російська армія знищує український народ.

Путін стверджував, що на території України нібито створюється “антиросійський анклав”, який несе загрози для Росії. Тож ціль “спеціальної військової операції” є знищення анклаву.

“І, звичайно ж, захистити саму Росію, оскільки на території сьогоднішньої України почали створювати антиросійський анклав, який загрожує нашій країні. Тому хлопці, які воюють там, захищають і жителів Донбасу, і захищають саму Росію”, – заявив він.

Варто зауважити, що у лютому російський президент заявляв, що причиною війни в Україні стало домінування Сполучених Штатів та необхідність “денацифікації”. А в червні заговорив про те, що мета Росії – “повернення” територій, порівнявши свої дії з часом Петра I.

Раніше ми писали, що російському президенту Володимиру Путіну дедалі гірше – очевидні ознаки хвороби Паркінсона. На зустрічі з головою Федеральної служби військ національної гвардії Віктором Золотовим він виглядав хворобливо та виснажено.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *