Чей Крим – Олександр Усик висловив свою позицію щодо Криму

Український боксер Олександр Усик поставив крапку у питаннях про те, кому належить тимчасово окупований Крим. Боєць заявив, що з 2014 року його позиція не змінювалася: Крим – український, був, є і буде.

Про це він заявив під час прес-конференції у відповідь на запитання кореспондента Апостроф TV.

“Багато ми вже про це спілкуємося. Знаєте, що мені не подобається в житті? Коли хочуть їсти за мій рахунок, але я не пригощаю, і вони вимагають в мене, щоб я заплатив. В 2014 році, коли Крим був уже окупований, я приїхав з якогось поєдинку, і в нас прес-конференція була на Подолі, якийсь спортивний паб. І там мене запитали про Крим, хлопця, який народився в Криму і живе: “Чий Крим?”. Він український. Він був українським і залишається”, – наголосив Усик.

За словами боксера, з 2014 року йому знову і знову ставили це питання, хоча він відповів на нього на самому початку.

“Ви розумієте, що деякі люди хочуть мене запитати за те, але вони не питають того, хто боронив його. Я був на той момент, коли це все відбувалося, в Криму. За два дні до референдуму я принципово виїхав звідти. Але ніхто не прийшов допомагати Криму й кримчанам. Якось так. Люди, які намагалися, приїжджали, ще щось. Але ж ніхто цього не зробив з тієї влади, яка була на той момент. А мене почали питати за Крим і на цьому робити собі якісь рейтинги. Я в перший раз сказав, що Крим – це тимчасово окупована територія, але вона обов’язково повернеться, і вона не буде тимчасово окупованою, влна буде як до 2014 року. Ви хочете мене спитати за те, що я вам не буду казати, тому що ви мене провокуєте, навмисне провокуєте. Один раз я сказав. Мені здається, я не так багато брехав, щоб мені не вірити чи вірити. Він наш. Був, є і буде”, – наголосив Усик.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *