Зірки українського спорту розкритикували Ласіцкене за листа Баху

Олімпійська чемпіонка Токіо-2020 у стрибках у висоту росіянка Марія Ласіцкене нарвалася на жорстку реакцію українських спортсменів після свого відкритого листа на адресу президента Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томаса Баха.

У своєму зверненні титулована представниця РФ звинуватила главу МОК у брехні та в тому, що її не допускають до міжнародних змагань через національну приналежність.

Ласіцкене дуже жорстко відповіли одразу кілька відомих українців зі світу спорту. Так, стрибунка у довжину Марина Бех-Романчук заявила : “Ось і вся різниця між нами. Понад 100 днів мовчання і жодного слова проти війни. Зате цілий лист у бік МОК. Низько, як усі дії вашої російської сутності“.

Тренер збірної України з бобслею та скелетону Михайло Гераскевич був ще різкіший: “Жаби та гадюки. Виття на болотах країни бомжів та ґвалтівників починає виходити на новий рівень. Санкції працюють“.

Анастасія Бризгіна, яка спеціалізується на спринтерському бігу, порадила Ласіцкене писати листи не Баху, а президентові своєї країни Володимиру Путіну.

Дуже ємний коментар у відповідь на лист росіянки дала її колега в секторі для стрибків у висоту Юлія Левченко: “Вас не допускають, тому що ви – росіянка?! А нас вбивають, просто тому що ми – українці!!! Відчуваєте різницю?!

“Апостроф” повідомляв, що в Росії планують створити футбольний “супертурнір”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *