Путін хворий уже давно – Марія Максакова розповіла про хворобу

Колишня депутатка Держдуми РФ від “Єдиної Росії” розповіла про ПЕТ КТ дослідження (діагностика раку), яке в 2011 році провели вперше, і першим пацієнтом був російський диктатор Путін. За її словами, у нього виявили надзвичайно агресивну патологію хребта.

Читайте також: Чим насправді хворий Путін: що кажуть лікарі

Про це Марія Максакова повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Відсутність брів та вій у Путіна – наслідок хіміотерапії, набряки на обличчі – це не ботокс, а застій лімфи, зміна голосу – кумулятивний ефект від прийому гормональних препаратів – так вважає Максакова.

“Неозброєним поглядом, вже без жодного ПЕТ видно, що пацієнт поганий, що із зоба (збільшення щитоподібної залози, – ред.) , мабуть лапроскопічно, щось витягується, залишаючи сліди, що немає не тільки підмальованих брів, а й вій, які випадають, наприклад, при при хіміо/променевій терапії. Що голос невпізнанний, ймовірно, від кумулятивного ефекту гормональних препаратів, від них, ймовірно, застій лімфи, хибно прийнятий або навмисно видається за ботокс”, – пояснила вона.

Також вона наголосила, що ризик натиску на “червону кнопку” малоймовірний, оскільки лише здорові люди готові йти на ризик, а от хворі всіма силами намагаються вижити.

У перервах між крапельницями люди зайняті виживанням. Це описаний парадокс, який я багато разів спостерігала, здавалося б, чого чіплятися за життя, якщо його якість знижується з кожним днем? Але ні, чим далі прогресує хвороба, тим більше пацієнт прагне жити, часом перетворюючись на абсолютно безвольну і боягузливу істоту”, – зауважила Марія Максакова.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що лікарка-неврологиня теж вважає появу набряків у Путіна наслідком прийому гормональних препаратів, а також вона пояснила причини дивної координації рухів російського диктатора та інших його поведінкових змін.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *