Війна в Україні – онлайн війни 24 квітня – останні новини

На території України триває повномасштабна війна із російськими окупантами вже 60-й день. Втрати ворога з початку війни становлять понад 21 тисячу людей. Противник продовжує наступати на Донбасі з метою розгрому української армії, встановлення повного контролю над територією Донецької та Луганської областей та забезпечення сухопутного шляху між Донбасом та окупованим Кримом.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка боїв 23 квітня

_________________________________________________________________

07:44 The Times підтверджує, що Великобританія надіслала в Україну машини Stormer. Вони можуть запускати високошвидкісні ракети Starstreak, які здатні знищувати літаки та гелікоптери.

07:33 Зеленський:

Це лише питання часу, коли всі російські вбивці відчують, що таке справедлива відповідь за скоєні ними злочини. Це лише питання часу, коли ми зможемо повернути всіх депортованих українців додому. Це лише питання часу, коли всі наші люди на всій нашій землі відчують, що таке впевнений мир“.

07:27 В ОБСЄ заявили, що у Донецьку та Луганську окупанти насильно утримують працівників моніторингової місії.

07:11 За даними Генштабу ЗСУ, окупанти за 60 км від кордону України розгорнули пускові установки “Іскандер-М”. Ворог продовжує часткове блокування Харкова, веде вогонь по позиціях наших військ та об’єктах критичної інфраструктури. З метою ускладнення переміщення підрозділів Сил оборони у районі населеного пункту Коротичі противник провів дистанційне мінування місцевості.

07:11 “Благодатний вогонь” для окупантів:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *