Маск висміяв інтерв’ю Путіна

Маск висміяв інтерв ю Путіна

Фото: kremlin.ru
Маск висміяв “історичні” фантазії Путіна в інтерв’ю Карлсону

У мережі опублікували інтерв’ю російського диктатора Володимира Путіна американському пропагандисту Такеру Карлсону. Диктатор відзначився низкою скандальних заяв і намагався виправдати вторгнення в Україну.

Американський бізнесемен Ілон Маск у соціальній мережі Х (Twitter) висміяв “історичні відступи” російського диктатора Володимира Путіна американському пропагандисту Такеру Карлосону. Таким чином він у понеділок, 12 лютого, відреагував на інтерв’ю російського диктатора. 

Зокрема, Маск на своїй сторінці опублікував мем із кадрами з інтерв’ю та підписом, у якому Карлсон нібито запитує Путіна, чому РФ вторглася в Україну. На поставлене запитання Путін нібито намагається провести “історичні паралелі”.

“Я до цього підходжу. Ось бачите, 28 травня 2016 року в зоопарку Цинциннаті застрелили горилу…”, – заявив Путін у жартівливій репліці на картинці.

Нагадаємо, минулого тижня Путін дав велике інтерв’ю Карлсону, в якому у відповідь на запитання американського блогера про причини війни проти України нескінченно розсмоктував псевдоісторичні теми, починаючи з 17 століття, з масою підтасувань фактів та просто брехні. В один із моментів диктатор договорився до того, що виправдав напад Гітлера на Польщу (у Росії, як і в Україні, виправдання нацизму – кримінальний злочин).

На Заході відреагували на путінські штампи в інтерв’ю, назвавши їх маніпуляцією, параноєю та пропагандою.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *