Укрнафта планує змінити менеджмент непрацюючого Укрнафтобуріння

Державне керівництво націоналізованими підприємствами продовжує лишатися неефективним – колись найбільша за обсягами здобутого газу приватна компанія “Укрнафтобуріння” після її націоналізації і передачі в управління “Укрнафти” фактично не працює. Наразі в державній “Укрнафті” вирішили провести збори акціонерів і призначити своїх представників в склад правління підписавши з ними контракти на 5 років та видавши їм мільйоні зарплати.

Про це розповів політичний експерт Михайло Шнайдер, зазначає “Телеграф”.

Як пише експерт, “Укрнафтобуріння” збирається 11 березня провести збори акціонерів, хоча успіхів у підприємства не було, а саме воно”просто не працює”.

“Незважаючи на той факт, що спецдозвіл на видобування “Укрнафтобурінню” скасовано, не зважаючи на те, що всі суди програно, а сама компанія під управлінням “Укрнафти” вже третій місяць НЕ ПРАЦЮЄ, “Укрнафта” все-таки вирішила провести 11 березня загальні збори акціонерів “Укрнафтобуріння”, — пише Михайло Шнайдер.

Він звернув увагу на головні питання дня денного засідання: “Основні питання — затвердження нового складу правління з представників “Укрнафти” і підписання з ними контрактів на 5 років з МІЛЬЙОННИМИ зарплатами і золотим парашутом при звільненні. Яка нагадує всім відомий вислів — “Хто не працює, той Їсть”, — резюмує Михайло Шнайдер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *