Експерти NASA опублікували звіт про дослідження НЛО

Експерти NASA опублікували звіт про дослідження НЛО

Фото: universemagazine.com
16 експертів вивчали задокументиовані факти появи НЛО

З минулого року дослідницька група вивчала зареєстровані випадки НЛО, але не знайшла підтверджень їхнього позаземного походження.

Незалежні дослідники, які на замовлення Національного управління США з аеронавтики та дослідження космосу (NASA) вивчали задокументовані випадки з НЛО, не знайшла доказів того, що вони мають позаземне походження. Про це заявив на пресконференції глава NASA Білл Нельсон, передає CBS News.

“Незалежна дослідницька група NASA не знайшла жодних доказів того, що НЛО мають позаземне походження. Але ми не знаємо, що це за НЛО”, – сказав Нельсон.

Зазначається, що торік NASA сформувало групу з 16 експертів, які мали дослідити, як дані про НЛО збираються урядовими структурами та приватним сектором. 14 вересня вони опублікували звіт Незалежне дослідження невстановлених аномальних явищ, який складається з 36 сторінок і містить низку рекомендацій щодо того, як NASA може краще сприяти науковим дослідженням ситуацій при зустрічах із НЛО.

У документі вказано, що нечисленні зустрічі з НЛО “не можна відразу ідентифікувати як явища, створені людиною або природою”

Також зазначається, що для вивчення цих явищ потрібні “нові надійні методи збору даних, передові методи аналізу, систематична система звітності та зменшення стигматизації”.

Нагадаємо, минулого року повідолялося, що Пентагон створює офіс для відстеження НЛО.

Шокуючі заяви. У Конгресі вперше обговорили НЛО

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *