Луценка призначили комвзводу ударних БПЛА – колишній генпрокурор підтвердив призначення

Колишній міністр внутрішніх справ та генеральний прокурор Юрій Луценко підтверджує інформацію про своє нове призначення.

Про це повідомив Луценко у соцмережі Facebook.

Читайте також: Іспанський сором: нові деталі епопеї зі звільненням “сірого кардинала” митниці

Його дійсно призначили командиром взводу ударних безпілотних літальних апаратів.

За словами Луценка, зараз він виконує бойові завдання у найгарячішій точці бойових дій – в районі Бахмуту Донецької області.

“Приїхав з бахмутської передової на базу. Сильно здивований з реакції ФБ на моє призначення комвзводу роти БПЛА. Друзі якось надмірно щасливі від рядової події, недруги звично бурхливо ненавидять мене за те, що виглядають диванними пігмеями”, – написав він.

Він наголосив, що на тлі насмішок – вуличні бої в передмісті Бахмуту, перерізані траси сполучення, нестача боєкомплектів та смертельна втома героїчної піхоти.

“В цих обставинах я віджартовуюся від поздоровлень словами, що кар’єра нарешті пішла вгору, але правда щиро вдячний кожному за добре слово. А недругам (до війни називав їх ворогами, але зараз це слово використовую лише для тих, за ким полюємо день і ніч) щось пояснювати нема сенсу”, – зауважив він.

Напередодні речниця Луценка Лариса Сарган повідомила, що його у званні капітана призначив командиром взводу БПЛА головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Як повідомляв “Апостроф”, колишнього голову Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулебу призначили на посаду заступника керівника Офісу президента замість Кирила Тимошенка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *