Наступ Росії в Україні розпочався – Зеленський зробив гучну заяву

Російська Федерація розпочала новий наступ в Україні, який раніше неодноразово прогнозували, – атаки відбуваються на кількох напрямках.

Про це в інтерв’ю ВВС заявив президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: Швидкість врятує життя: в НАТО попередили Україну про початок нового наступу та назвали спосіб зупинити РФ

Глава держави заявив про те, що атаки окупантів вже зараз відбуваються на кількох напрямках, а українські військові зможуть чинити опір доти, доки не з’явиться можливість контрнаступати.

Тому, зазначає Зеленський, Захід має надавати Україні більше військової допомоги, оскільки саме зброя є єдиною мовою, яку розуміє Російська Федерація.

“Звичайно, сучасна зброя прискорює світу”, – підкреслив він.

Також Зеленський заявив, що наша країна не піде на жодні територіальні поступки та компроміси з кремлівським диктатором, якому давно немає віри.

“Сьогодні наше виживання, наше єднання – одна мета. Ми йдемо до Європи, Україна обрала цей шлях. Все це неможливо втратити. Україна хоче гарантій безпеки, всі ми хочемо – ми об’єднані. Тому будь-які територіальні компроміси лише послаблюватимуть нашу державу. Питання ж не в слові «компроміс». Навіщо його боятися? У нас мільйон компромісів у житті. Вони щодня відбуваються. Питання – з ким. Компроміс з Путіним? Ні! Чому?

Нагадаємо, раніше ми також розповідали про те, які шанси Росії, за словами експерта, прорвати оборону на Донбасі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *