Зеленський поспілкувався з Будановим – про що говорили

Володимир Зеленський провів кілька нарад з військовими і керівником розвідки Кирилом Будановим, яким збиралися замінити очільника Міністерства оборони Олексія Резнікова.

Про це президент України розповів у своєму традиційному вечірньому відеозверненні.

Зеленський зазначив, що українські захисники концентрують максимальну увагу на тому, що можуть готувати російські окупанти.

Читайте також: Крим стане вільним: Буданов дав прогноз на 2023 рік

Традиційно провів кілька нарад із військовими, нараду з керівником розвідки. Зберігаємо максимальну увагу на тому, що готують окупанти. І на тому, що потрібно нашим воїнам, щоб ефективно протистояти. Причому на всіх напрямках“, – заявив Зеленський, додавши, що державу зміцнюють по всьому периметру, адже кожен напрямок має значення.

Глава держави додав, що згадує щодня у зверненнях Донеччину та схід, де найгарячіше, у той же час, про південь він каже рідше, хоча стратегічне значення цього напрямку не менше.

Зеленський відзначив щоденну хоробрість і стійкість прикордонників, які воюють на Донбасі, а також подякував Луганському та Харківському прикордонним загонам.

Дякую всім нашим захисникам і захисницям, які забезпечують охорону півночі нашої держави. Суми, Чернігів, Київ, Житомирщина, Волинь. Оперативно-стратегічне угруповання “Північ”, – перерахував президент.

Нагадаємо, у небі над Бахмутом українські прикордонники збили російський штурмовик.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *