Переворот у Росії та повалення Путіна – екс-спічрайтер президента РФ Аббас Галлямов дав прогноз

У Росії на тлі війни в Україні та економічних проблем зростає ймовірність військового перевороту. Є ймовірність, що це станеться протягом року.

Таку думку висловив колишній спічрайтер президента Росії Володимира Путіна, політолог Аббас Галлямов, повідомляє CNN.

“Стан російської економіки погіршується. Війну програно. Все більше і більше трупів повертаються до Росії, тому росіяни будуть жити складніше, і вони намагатимуться знайти пояснення, чому це відбувається, дивлячись довкола на політичні процеси, і вони самі собі відповідатимуть: “Ну , це тому, що нашою країною керує старий тиран, старий диктатор“, – сказав він.

Галлямов додав, що ймовірність воєнного перевороту зростає.

“Тому через рік, коли політична ситуація змінилася, країну очолює ненависний непопулярний президент, війна справді непопулярна, і для цього потрібно пролити кров, – наразі переворот стає реальною можливістю“, – зазначив він.

Читайте також: Чи піде Путін на Київ і коли закінчиться війна: штучний інтелект відповів на запитання

Водночас, на його думку, Путін може скасувати президентські вибори, які заплановані на березень 2024 року.

“Якщо він без потреби щось загострює, він справді може скасувати вибори. Без перемоги над Україною він постане перед труднощами з росіянами. Він не потрібен росіянам, якщо він не сильний. Він справді може оголосити військовий стан і скасувати вибори”, – резюмував Галлямов.

Як повідомляв “Апостроф”, нещодавно президент України Володимир Зеленський заявив, що не зацікавлений у особистих переговорах з Путіним, оскільки не розуміє, хто насправді ухвалює рішення в РФ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *