Кадрові чистки в Україні – кого у владі ще звільнять

Нещодавні кадрові чистки в Україні могли стати результатом дій Заходу, який дає нам допомогу, але натомість вимагає звільнення корупціонерів при владі. Володимир Зеленський буде продовжувати чистки, але за голову ОП Андрія Єрмака буде триматися.

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко

Я впевнений, що наші союзники будуть діяти в Україні саме так, тепер зашкварених у політиці будуть виймати за отримання допомоги. От у березні нам потрібно буде отримати черговий транш, не військовий, а фінансовий у декілька мільярдів, щоб у нас не став пенсійний фонд, щоб ми продовжували виплачувати соціальні виплати. І знову попросять когось на вихід, думаю, що Татаров на черзі. І от гроші будуть в обмін на звільнення хоча б найбільш одіозних. Думаю, що Зеленський буде стояти до останнього за Андрія Єрмака, але хоча б другорядні фігури буде скидати з шахової дошки. І це правильна стратегія наших союзників“, – розповів він.

Як писав “Апостроф”, НАБУ та САП спіймали “на гарячому” після отримання 50 тисяч доларів хабара міського голову одного з міст в Одеській області та депутата місцевого поради. Йдеться про мера міста Рені (південь Одеської області) Ігоря Плехова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *