Арестович іде у відставку – що відомо

Після скандального висловлювання Олексія Арестовича про збиття російської ракети ППО в Дніпрі, радник глави Офісу президента написав заяву про звільнення за власним бажанням – документ з’явився в мережі.

Фото опублікував сам Арестович на своїй Facebook-сторінці.

“Написав заяву про звільнення з посади. Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: принципова помилка, отже, у відставку”, – йдеться у тексті публікації.

Читайте також: “Арестович має піти”: нардепи вимагають звільнити радника ОП

Нагадаємо, 14 січня у Дніпрі стався один із найбільших терактів за час повномасштабної російсько-української війни: росіяни завдали удару по багатоповерхівці ракетою Х-22, яку не можуть збивати Повітряні Сили ЗСУ. При цьому радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі з Марком Фейгіним заявив, що російську ракету збила українська ППО і вибухнула під час падіння на під’їзд.

Слова Арестовича швидко поширилися у пропагандистських російських телеграм-каналах, проте були спростовані офіційними представниками ЗСУ. На заяву радника ОП також відреагував мер Дніпра Борис Філатов, заявивши, що контррозвідка та СБУ мають вжити заходів щодо нього.

Раніше “Апостроф” повідомляв, як висловився президент України Володимир Зеленський про масований ракетний удар з боку країни-терористки Росії 14 січня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *