Австраліан Опен 2023 – на турнірі заборонили прапори Росії та Білорусі

Організатори тенісного турніру Australian Open офіційно заборонили приносити на трибуни прапори країни-терористки Росії та її поплічниці Білорусі.

Про це повідомили в The Guardian.

Заборона на прапори Росії та Білорусі з’явилася після того, як російські вболівальники влаштували провокацію під час змагання на корті між українкою Катериною Байндль та росіянкою Каміллою Рахімовою.

Читайте також: По морді за “велику культуру”: чому Росія програла ще один фронт

Російські вболівальники вивісили на трибуні прапор країни-терористки Росії, щоб спровокувати Катерину Байндль і вплинути на неї психологічно, однак українка не піддалася на брудні провокації й здобула перемогу над росіянкою з рахунком 7:5, 6:7(8), 6:1.

Організатори Australian Open миттєво відреагували на таку поведінку з боку росіян і заборонили приносити їхні прапори на трибуну разом з білоруськими.

“Прапори Росії та Білорусі заборонені на території Відкритого чемпіонату Австралії. Наша початкова політика полягала в тому, що вболівальники можуть приносити їх з собою, але не можуть використовувати їх для створення будь-яких перешкод. Але у нас стався інцидент, коли прапор був вивішений на трибуні. Заборона вступає в силу негайно. Ми будемо продовжувати спільну роботу з гравцями і уболівальниками, щоб забезпечити найкращі умови для задоволення тенісом”, – наголосили вони.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що на минулорічному турнірі Australian Open російський тенісист влаштував гучну істерику та напав на суддю з образами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *