Обстріл Дніпра 14 січня – Зеленський звернувся до росіян, відео

Рятувальні роботи на місці ракетного удару окупантів у Дніпрі триватимуть, доки залишається бодай найменша надія на порятунок людей.

Про це у традиційному відеозверненні заявив глава держави Володимир Зеленський.

Читайте також: Чи можна зупинити терор”: Зеленський про удари по Дніпру та Україні 14 січня, відео

Він повідомив про те, що досі невідома доля тридцяти людей, які могли перебувати в зруйнованому росіянами будинку.

Крім того, Володимир Зеленський вкотре звернувся до жителів Росії, попередивши їх про ціну мовчання.

“Хочу сказати всім тим у Росії – і з Росії, – хто навіть зараз не зміг вимовити навіть кілька слів засудження цього терору. Хоча чудово все бачать і знають. Ваше боягузливе мовчання, спроба “перечекати” те, що відбувається, закінчаться тільки тим, що одного разу ці ж терористи прийдуть і за вами. Зло дуже чутливе до боягузтва. Зло завжди запам’ятовує тих, хто його боїться або намагається сторгуватися. І коли воно прийде за вами, не буде кому вас захищати”, – сказав Зеленський.

“За час, що минув після цієї атаки, Україна почула слова співчуття, підтримки від багатьох лідерів, громадських діячів, журналістів та звичайних людей з різних країн світу. Я дякую кожному, хто не залишився байдужим! Дуже важливо, що нормальні люди об’єднуються у відповідь на терор“, – також сказав глава держави.

Нагадаємо, 14 січня російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерхівці в Дніпрі. Наразі відомо про 30 загиблих.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *