Олена Шуляк вибачилася перед захисником, з яким вела дискусію про реформи

Народна депутатка та голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк вибачилася перед пораненим захисником та подякувала всім воїнам, які воюють за Україну.

Відповідну публікацію вона розмістила у Facebook.

Шуляк підкреслила, що через 300 днів оборони від російського вторгнення головне її почуття – безмежна вдячність українським воїнам.

“Кожен день, кожна справа спрямовані на одне – як підтримати, як допомогти тим, хто сьогодні захищає країну, як дати їм впевненість у тому, що вони мають відігравати провідну роль у відновленні країни. Саме це і є метою моїх зустрічей і спілкування із захисниками. Не лише у тилу, а і на фронті – в Куп’янську, Херсоні, а тиждень тому – і в Бахмуті”, – написала вона.

За словами голови СН, на це націлені й реальні справи партії, а саме – безпосередня допомога військовим підрозділам і спрямування 130 млн грн партійних коштів на потреби армії.

“Як і багато хто з нас, я сьогодні не в окопах під обстрілами. Але про те, як воно там – бачила на власні очі, знаю з перших вуст. І якщо якісь мої вчинки або слова чимось образили бійця, я прошу вибачення. Я точно цього не хотіла, не планувала і не прагнула. А якщо це так було сприйнято – перепрошую. Я – як і усі ми – у вічному боргу перед військовими і волонтерами, які стоять на захисті нашої держави, нашої країни, нашого життя”, – наголосила народна депутатка.

Раніше у ЗМІ поширилася дискусія стосовно майбутньої містобудівної реформи, яку запускає ухвалений парламентом законопроєкт №5655. Одна з його ініціаторів Олена Шуляк особисто приїхала до шпиталю, де лікується поранений воїн, з метою роз’яснити деталі документу та зняти непорозуміння. Згодом серед ЗМІ і блогерів виникли нові дискусії вже стосовно самого факту візиту.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *