Зеленський дав інтервю Netflix на шоу Девіда Леттермана – що сказав президент України

Глава Української держави Володимир Зеленський в ефірі ток-шоу “Мій наступний гість представлення не потребує” з Девідом Леттерманом розповів деталі про війну з РФ, а також – про свої особисті справи та сім’ю.

Про це повідомляє “Апостроф”.

Читайте також: Ключове на сьогодні – енергетика: відеозвернення Зеленського 10 грудня

Війна – не звичка

Інтерв’ю президента України з Netflix відбулося на станції метрополітену в Києві та розпочалося з повітряної тривоги. Володимир Зеленський звернув на це увагу.

“Війна не повинна бути звичкою. Іноді дуже сильно звикаємо до сирен і навіть не звертаємо уваги і не переміщуємося до бомбосховища, до якогось безпечного місця. Для мене сирена – нагадування, що війна не закінчилася. Була така ейфорія, коли було деокуповано Київ , Київщина Але війна не закінчилася, і те, що не вбивають твого сусіда чи близького, – вбивають десь там наших військових, які віддають своє життя. твоє”, – заявив він.

Правила війни

“Я не впевнений, що війна нас змінює. Війна – це інші умови існування. Умови, за яких ви залишаєтеся людиною, або перетворюєтеся на звіра, терориста, мародера, ґвалтівника. Ми всі бачили наслідки російської окупації. Війна – це вибір і це складний Вибір, треба думати, коли ненависть до ворогів накриває тебе щодня. Відкидати ненависть, треба воювати за правилами, залишатися людиною. Це складний вибір” , – заявив в інтерв’ю президент.

Графік Зеленського

Щодня президент постає о 05:30-06:00.

“Якщо щось критичне, то прокидаюся від дзвіночка. Потім у мене йде військова нарада. Приємний момент, коли я можу поспілкуватися з дітьми по телефону та з дружиною. – це той момент, коли можна видихнути”, – поділився особистими деталями він.

Крім того, він із гумором розповів про те, чим зазвичай займається:

“Чим я взагалі займаюся? Щодня я займаюся менеджментом війни, менеджментом держави Україна з ранку до ночі. Щодня. Ще люблю поїсти”, – додав Зеленський.

Діти та війна

“Нам не треба нашим дітям нічого говорити про перемогу. Вони знають про війну більше за нас. Мій син, йому 9 років, він знає найменування всієї зброї і ця інформація не від мене. Вони в глибині цієї війни. Я рідко бачу своїх дітей і коли у мене є можливість з ними побачитися – вони задоволені, щоб я їм не говорив. Мені здається, їм не важливо, що я їм говорю, головне, щоб я був поруч”, – поділився президент, додавши, що російський диктатор Путін вкрав дитинство у українських дітей

Смерть Путіна

Зеленський заявив, що великий відсоток жителів РФ вірять своєму лідеру. Він порівнює це із закритим вікном, за яким можна сховатися від війни, що вважає боягузтвом.

Крім того, український президент вважає, що якщо кремлівський диктатор помре, то війна завершиться.

“Авторитарний режим страшний, бо є великий ризик. Не може все залежати від однієї людини. Тому, коли така людина йде, інституції зупиняються. Такий час був у Радянського Союзу, зупинився все. Тому, я вважаю, якщо його не буде – їм буде складно, вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою” , – вважає Зеленський.

Нагадаємо, раніше український президент Володимир Зеленський назвав рік, у якому закінчиться війна в Україні .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *