Джо Байден видав заміж онуку Наомі на церемонії у Білому домі

Джо Байден видав заміж онуку Наомі на церемонії у Білому домі

Фото: twitter.com/FLOTUS
Внучка Джо Байдена Наомі вийшла заміж

Востаннє весілля у Білому домі проводилось у 2013 році, коли там одружився особистий фотограф президента Барака Обами Піт Соуза.

Внучка президента США Джо Байдена Наомі вийшла заміж у Білому домі. Про це у суботу, 19 листопада, повідомляє CNN.
 
Захід був закритим для преси. Весілля провели на Південній галявині Білого дому, на нього запросили близько 250 гостей. Обранцем 28-річної Наомі Байден став 25-річний Пітер Ніл, який зараз працює в юридичному центрі Джорджтаунського університету з питань національної безпеки.
 
Церемонія стала 19-м за рахунком весіллям, яке проводиться у Білому домі, але першим після тривалої дев’ятирічної перерви.
 
Поки Наомі Байден йшла до вівтаря, грала пісня Bitter Sweet Symphony гурту The Verve. Наречена була одягнена у сукню з довгими рукавами, фатою та шлейфом.
 
Наомі – старша із семи онуків президента Джо Байдена, дочка Хантера Байдена та його колишньої дружини Кетлін Буле. Дівчині 28 років вона закінчила юридичний факультет Колумбійського університету.
 
Як члени президентської сім’ї, Наомі та Пітер проживають у Білому домі.
 
Нагадаємо, молодша донька екс-президента США Дональда Трампа та актриси Марли Мейплз 29-річна Тіффані Трамп вийшла заміж. Її обранцем став 25-річний нігерійський мільярдер Майкл Булос. 

Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *