Окупанти у Херсоні – чому росіяни готуються тікати

У четвер, 13 жовтня, так званий “глава” Херсонської області Володимир Сальдо записав відеозвернення до керівництва Росії з проханням допомогти з організацією можливості евакуації мешканців регіону до інших частин країни. Про що це може свідчити і чи не збирається Росія виводити війська з правобережної Херсонщини, читайте у матеріалі “Апострофа”.

Колаборанти, схоже, вже на повну готуються до втечі з насиджених місць, бачачи, як українська армія успішно продовжує очищати від російських окупантів правобережну Херсонщину. Володимир Сальдо, явно перебуваючи в нервовому настрої, пояснив необхідність такого кроку регулярними ракетними ударами з боку України.

Самі формулювання, які використовував Сальдо, свідчать, що зрадники відчувають наближення кінця. За його словами, Херсонською “адміністрацією” прийнято рішення організувати виїзд “херсонських сімей до інших регіонів Російської Федерації для відпочинку та навчання”. Він додав, що насамперед планується вивезти “жителів правобережжя”. При цьому Сальдо запропонував взагалі всім бажаючим місцевим громадянам “щоб убезпечити себе від наслідків ракетних ударів, теж виїхати в інші регіони”.

“Вивезти своїх дітей та самим виїхати”, – ці слова Сальдо лише підтверджують загальний рівень настроїв серед окупантів.

І хоча заступник Сальдо, скандально відомий колаборант Кирило Стремоусов непереконливо намагався спростувати панікерську заяву свого шефа, відразу ж зробив застереження щодо Фрейда, заявивши, що ніхто з Херсонської області виводити війська РФ не збирається, є всі підстави вважати, що окупанти не хочуть повторити ситуацію в Харківській області, коли поспіхом багатьох зрадників “забули”.

Читайте: Вологі мрії Путіна: що отримає Кремль за удари по Україні

Нагадаємо, під час наступу українських військ у районі Балаклії та Ізюма росіяни покинули не лише військову техніку, а й співробітників “адміністрацій”, а також викладацький склад, спеціально навчений для просування “руського міру” на окупованих територіях.

Таким чином все йде до чергового фіаско Кремля. Там неодноразово заявляли, що прийшли до Херсона “назавжди”. Однак, схоже, знову змушені задкувати.

Панічні настрої херсонських колаборантів остаточно девальвують усі спроби Путіна за допомогою ракетних ударів хоч якось переламати ситуацію. На ситуацію на фронті це ніяк не впливає…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *