Бої під Харковом – яких втрат зазнали окупанти

З наближенням 24 серпня російські окупанти дедалі більше піднімають градус протистояння, хоча й зазнали під Харковом величезних втрат у живій силі й техніці.

Про це заступник командира добровольчого батальйону “Карпатська Січ” Марія Чашка розповіла в ефірі Апостроф TV.

На її думку, окупантам потрібен буде перепочинок, тому що “січовики” насипають їм дуже активно і багато.

“Є в нас дуже багато успіхів: підбито багато одиниць ворожої техніки, покладено багато живої сили противника. Тому їм доведеться зализувати рани якийсь період. Їм доведеться перегруповуватися, підтягувати резерви”, – каже заступник комбата.

За її словами, бійці очікують, що окупанти й надалі будуть прориватися, тому що дуже важливим для них є Харківський напрямок, щоб завершити захоплення Донецької та Луганської областей.

“Ми розуміємо, що вони це мають і в стратегічних планах, і вони будуть прориватися в напрямку Слов’янська. Тому це ще не кінець. Ми до цього також готуємося. Ми і фізично, і психологічно готові до того, аби обороняти й утримувати рубежі, і не дати ворогу прорватися ані на один метр”, – резюмувала військова.

Раніше Марія Чашка пояснила “Апострофу”, чому окупанти люблять сакральні дати.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Росіяни кидають своїх і танками проїжджають по загиблих – замкомандира “Карпатської Січі”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *