Ядерна війна – Подоляк оцінив ймовірність ядерної війни

Малоймовірно, що слова президента РФ Володимира Путіна про те, що “Росія ще нічого не починала всерйоз в Україні” означають загрозу використання ядерної зброї. Адже такі дії призведуть до знищення РФ.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю 24 каналу.

“Ні, я не бачу сьогодні особливих загроз з погляду саме ядерного удару. Тому що це кінець російської історії цілком і повністю. Росії після цього не буде: ні в історії, ні у фізичному сенсі. Та в будь-якому сенсі її просто не стане”, – сказав він.

При цьому урядовець не виключив, що російський диктатор здатний піти на будь-який крок.

“Він (Путін – ред.) же сказав, що “навіщо нам світ, якщо там не буде Росії”. Вони прямують у “російський рай”, це ж насправді пекло. Але російська пропаганда намагається всіх переконати, що це рай” , – зазначив він.

За словами Подоляка, згадки про ядерний удар – не більше, ніж елемент пропаганди.

“Адже навіть за такого ірраціонального способу, який сьогодні існує в російській політиці, вони розуміють, що це дорога лише в один бік і тільки для них”, – резюмував він.

Нагадаємо, 7 липня президент Російської Федерації Володимир Путін зробив кілька дивних заяв, у тому числі щодо воєнних дій на території України.

“Нас хочуть перемогти на полі бою – хай спробують. Росія ще нічого не починала всерйоз в Україні”, – заявив Путін, що звучить щонайменше нелогічно після низки гучних поразок ЗС РФ.

Крім того, він додав, що Росія не відмовляється від мирних переговорів щодо українського питання, але чим пізніше вони почнуться, тим складніше буде домовлятися.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *