Нафтогаз шукає посередників для обслуговування клієнтів у опалювальний сезон

Проходження опалювального сезону перебуває під загрозою зриву через неможливість ДК “Нафтогаз” власними силами обслужити 12 млн споживачів газу.

Про це заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко у Facebook.

Експерт зазначає, що менеджери “Нафтогазу” перебувають у пошуку підрядників для обслуговування 12 млн споживачів газу, яких йому навесні передав Кабінет міністрів.

“Якщо вони (ГК “Нафтогаз”) не знайдуть посередника, доведеться будувати нову інфраструктуру. Гроші на це закладуть у ціну на газ або попросять знову у держави”, – додає Попов.

За його словами, зараз споживачам газу ні до кого звернутися з питань, пов’язаних із ціною, оплатою, боргами, підключенням тощо. Також багатьом не зрозуміло, чому не можна було автоматично перевести залишки на рахунках клієнтів.

“Кому пощастить – додзвонюється до контакту центр “Нафтогазу”. Якщо не додзвонився – альтернатив мало – 13 центрів підключення клієнтів по всій країні”, – зазначив експерт.

З 1 червня споживачів газу було автоматично переведено на “постачальника останньої надії” (ППН), функцію якого виконує НАК “Нафтогаз України”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *