Український бізнес у Білорусі закликає до миру

Громадські активісти у Білорусі почали закликати вибудовувати мир через компанії, які не пішли з ринку, а продовжують працювати та сплачувати податки у Білорусі та РФ, попри військові дії в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Марата Мінського.

Як зазначає джерело, “такі українські бренди, як PariMatch, який не вийшов з ринку Білорусі після початку повномасштабного вторгнення, стануть “мостом для налагодження контактів між народами”.

Раніше народний депутат Людмила Буймістер, “коментуючи роботу українських компаній, зокрема Parimatch, у Росії та Білорусі заявила, що такий бізнес не має права існувати сьогодні в Україні”.

Голова бюджетного комітету ВРУ Данило Гетьманцев запропонував запровадити додаткові податки для компаній, які працюють на окупантів, та спрямовувати ці кошти на відновлення зруйнованої російськими військами інфраструктури України.

“Букмекерська компанія Parimatch серед українських підприємств, які продовжують заробляти в Росії та Білорусі через три місяці війни, і спонсорувати агресора. У 2021 році одним зі спонсорів грозненської футбольної команди “Ахмат” (включеної США до списку санкцій на підставі “Глобального акту Магнітського”) стала букмекерська контора PariMatch”, – йдеться у матеріалі.

На офіційному постері анонсу футбольного матчу між російськими клубами “Краснодар” та “Ахмат”, що відбувся 21 травня, титульним спонсором кадировського клубу продовжує бути Parimatch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *