Поступки українських територій Росії – Подоляк дав відповідь Пєскову

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на заяву прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова щодо територіальних поступок на користь країни-агресора.

Про це він заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Подоляк зазначив, що російська політична та владна верхівка неадекватно оцінює події у світі, а сам Пєсков веде себе дивно за підсумками війни. Він додав, що у Росії бачать світ через призму власної пропаганди.

“Йти з ними на будь-які домовленості – це означає, що з ними треба буде підписати контракт на війну через рік-два. Вони зберуть сили та озброєння, зроблять роботу над помилками, компенсують санкції як такі, зможуть напрацювати з якимись країнами технології подвійного призначення і зможуть отримати плати для виготовлення теж ракет. І тоді вони знову атакуватимуть Україну, щоб відібрати ще центральну та південну частини країни. Хтось у здоровому глузді на це буде погоджуватися?”, – заявив Подоляк.

Раніше радник глави Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що Україна може провести додаткову мобілізацію і “боротиметься до останнього солдата”, але не піде на поступки Росії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *