Чим для Росії закінчиться війна з Україною: головний розвідник назвав два варіанти

Для Росії існує лише два варіанти закінчення війни проти України. У першому з них вона перетвориться на кілька окремих країн, у другому – збережеться, але з іншим керівництвом та за умови повернення всіх раніше окупованих територій, у тому числі німецького Кенігсберга.

Про це в інтерв’ю НВ розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

“Перший – розділення Росії на три і більше частини. І другий — відносне збереження територіальної цілісності РФ при зміні керівництва країни. В останньому випадку новий керівник скаже, що РФ ні при чому у всіх цих процесах, це був хворий диктатор, а країна тут ні до чого. У цьому випадку Росія віддасть всі окуповані нею території – від островів Японії до Кенігсберга (нинішній Калінінград – ред.), який належить Німеччини”, – відповів він на питання журналіста про те, чим закінчиться війна для Російської Федерації.

За словами Буданова, більшість військово-політичного керівництва РФ це знає. Саме тому намагається домовитись із Заходом, попри ту офіційну риторику, яку вони всі використовують.

“А от неофіційна зовсім інша: вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться”, – додав він.

Раніше головний розвідник підтвердив, що в Росії готується загальна мобілізація на 9 травня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *