Напад на Україну – у РФ почали шукати крайніх

У Росії шукають винних у провалі нападу на Україну. Серед російського командування та керівництва спецслужб спостерігається внутрішня боротьба та спроби перекласти один на одного відповідальність за те, що війна проти України пішла не за початковим сценарієм Кремля.

Про це йдеться у матеріалі “Апострофа”.

Як зазначив голова Центру прикладних політичних досліджень “Пента” Володимир Фесенко, зараз внутрішнє протистояння може йти не лише між окремими структурами (військова розвідка, Міноборони та ФСБ), а й усередині самих відомств між окремими керівниками.

“Військові невдачі призвели до того, що керівництво силової вертикалі РФ займається пошуком “крайніх”. Досить пройтися ключовими пунктами початкового плану. Київ взяти не змогли. Війна триває вже більше місяця, а не тиждень, як планували в Кремлі. Українське керівництво досі досі не капітулювало. Путін за цими пунктами пред’являє претензії“, – каже він.

Фесенко додав, що на цьому фоні інформація, що у Сергія Шойгу (Міністр оборони РФ – “Апостроф”) після “рознесення” від Путіна міг бути інфаркт, виглядає досить правдоподібною.

Детальніше читайте в матеріалі “Апострофа”: Путін проти генералів: до чого докотився кремлівський фюрер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *