Буча – Рустам Худжамов запропонував вбивати військових злочинців РФ у всьому світі

Відомий український футболіст, у минулому – повертати донецького “Шахтаря” та команди “Маріуполь” Рустам Худжамов запропонував вбивати російських військових у всьому світі після того, що російська армія зробила з Україною.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

На сторінці Худжамова з’явилася посада, в якій він підтримав створення в Україні спеціальної служби, яка б діяла з урахуванням досвіду ізраїльського МОСАДу. У тому ж посту містилися заклики “різати цих свиней (російських окупантів – “Апостроф”) по всьому світу, разом з їхніми дітьми та дружинами, що радіють награбованому (в Україні – “Апостроф”)”.

“Різати без жалості, як худобу. На очах їхніх дітей. Якщо така служба буде створена, то я хочу бути в ній” , – так було написано в пості Худжамова.

Обережно!!! Фото містить елементи 18+ і не рекомендується людям з нестійкою психікою!!!

Пізніше цей пост зник зі сторінки Худжамова – невідомо, чи видалив його автор сам, чи йому надійшли скарги від Instagram. Не виключено, що сторінку футболіста могли зламати та написати від його імені.

Нагадаємо, в Мережі з’явилися нові кадри військових злочинів російських окупантів у Бучі – виродки влаштували катівню та розстрілювали людей на території дитячого санаторію “Променистий”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *