Війна в Україні – Правий сектор підтримає рішення влади розгромити Росію

“Правий сектор” повністю підтримує дії влади в прагненні повністю знищити окупаційні війська РФ в Україні.

Про це йдеться у зверненні Проводу НВР “Правий сектор” до президента України Володимира Зеленського, що було опубліковано представником ПС Андрієм Тарасенком у Facebook.

“Державна влада тримається, армія героїчно воює. Народ як ніколи сконсолідований у прагненні захистити своє майбутнє. Великою мірою це заслуга Ваша, як Верховного Головнокомандувача. Ваша тверда позиція як в Україні, так і на міжнародній арені, дії Командування Збройних Сил, силових відомств, Уряду, дипломатичного корпусу за цей час перетворили Вас на орієнтир для всього українського народу. Світ від Вас чує страшну правду про злочини кремля й про героїчну боротьбу нашого народу. І як влучно висловився Генерал Залужний: “Не знаю, як нам буде важко, але вже точно не буде соромно”. “Правий сектор” – сила, якій не соромно. Сила, народжена Майданом та загартована війною. Замість політичних перспектив “Правий сектор” обрав вісім довгих років оборони держави на Донбасі. Своєю жертовною боротьбою ми демонстрували спроможність не лише захищати Україну, а й підтримувати та розбудовувати її”, – йдеться у заяві.

В “Правому секторі” зазначили, що будуть повністю підтримувати діючу владу до тих пір, поки вона йде курсом на розгром окупаційних військ, не даючи РФ жодних поступок.

“Зараз на різних ділянках фронту воюють чотири батальйони Добровольчого Українського Корпусу “Правий сектор” (ДУК ПС), розгортаємо формування нових. Наші підрозділи діють у повній координації з командуванням ЗСУ, СБУ та іншими силовими відомствами. “Правий сектор” в нинішній час боротьби запевняє військово-політичне керівництво країни у своїй повній підтримці. Допоки продовжується курс “жодних поступок терористам під час переговорів”, ми з вами. Наш народ сильний як ніколи і ми повинні вести війну до повного розгрому окупаційних військ, до остаточної перемоги”, – підкреслили у ПС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *