Віце-президент Динамо хвалився дружбою з Рамзаном Кадировим – фото

Віце-президент ФК “Динамо Київ”, бізнесмен Марк Гінзбург вихвалявся дружбою з головою Чечні Рамзаном Кадировим, відомим своїми антиукраїнськими висловлюваннями.

На їхнє спільне фото звернула увагу у Facebook журналістка Ярослава Коба.

Вона нагадала, що тисячі вболівальників футбольного клубу захищають країну від російських окупантів і, зокрема, від “кадировців”.

“Дуже цікаво, як зараз спиться керівництву клубу “Динамо”. Поки Саша Алієв захищає країну від окупантів у лавах тероборони, поки тисячі вболівальників та фанатів захищають країну, віце-президент ФК “Динамо” Марк Гінзбург усміхається нам з фото поряд із Кадировим”, – Написала Ярослава Коба.

Також вона звернулася до народного депутата, почесного президента ФФУ та почесного члена УЄФА Григорія Суркіса, щоб він відреагував на подібну “дружбу” в умовах війни.

“Гриша Суркіс, хоч ми вже давно і не друзі, але, може, ти поясниш? Вам нормально з Гінзбургом ночами спиться? Може вас уже “евакуювали” разом із Медведчуком?” – додала журналістка.

Раніше Гінзбург заявляв у своїх інтерв’ю, що Кадиров – “цікавий лідер”, який “бореться за те, щоб мусульмани не вважали агресивними”. Бізнесмен озвучував думку, що Україна “втратила свою суб’єктність”, повторював російські пропагандистські тези про нібито зовнішнє управління в країні та про те, що “Україна напала на Донбас під виглядом АТО”.

Також він критикував міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу, заявляючи про його “непрофесіоналізм”, а президента країни-агресора Володимира Путіна навпаки називав “реальним державником”. Також мільярдер президента Володимира Зеленського називав таким, який “не вирулить”.

Крім того, Марк Гінзбург є прихильником “теорії змови” про походження коронавірусу. На його думку, на 90% пандемія – це “сплановані дії” Демократичної партії США, щоб привести до влади Джо Байдена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *