Російське представництво Parimatch продовжує роботу у РФ

Відкликання франшизи на використання бренду українського організатора азартних ігор Parimatch в Росії не означає, що компанія припиняє там працювати, отримувати прибутки й своїми податками фінансувати країну-агресора.

Про це пише Прямий канал.

В інтерв’ю журналістам СЕО материнської компанії в Україні Сергій Портнов зазначає, що франшиза на Росію продана таким чином, що торгівельна марка і софт лишився в Україні. Це означає, що українська компанія має всі права й повноваження припинити діяльність російського партнера.

Але незважаючи на заяву про відкликання франшизи, досі жодної інформації про продаж частини компанії чи передачу прав на торгівельну марку в російських базах даних немає. При цьому у самій російській компанії зазначають, що зміна назви не відобразиться на роботі з ключовими партнерами.

“Ми продовжимо слідувати поточним курсом та оперувати під новою назвою. Усі зобов’язання перед клієнтами компанія продовжує виконувати у повному обсязі, всі кошти та баланси залишаються актуальними”, – заявив голова ради директорів Pаrimatch Росія Дмитро Сергєєв.

Технічна підтримка російського сайту на запитання про позицію компанії стосовно окупації України російськими військами відповідає, що не займає нічию сторону, не має права давати оцінку подіям і не коментує дії влади.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *