Повісити Путіна хочуть 25% росіян – Піонтковський розкрив статистику щодо РФ

У Росії наростає невдоволення діями президента Володимира Путіна, активна частина населення шукає способи позбутися його. У цьому є єдині як російські “ультрафашисти” так і противники війни в Україні.

Про це в ефірі програм “Руно. Війна” на Апостроф TV розповів відомий політолог і публіцист, який багато років проживає в США, Андрій Піонтковський.

Він висловив упевненість, що так званий “глибинний народ” Росії не піде воювати в Україні.

Все у них фейкове, навіть фашизм у них фейковий. Гасло про тотальну війну збігається з Геббельсом, але там Геббельс зібрав величезний натовп ентузіастів, фанатиків, які вірять і у фюрера, і в демагогію Геббельса, і в майбутнє Німеччини. Ці фанатики після поразки у Сталінграді ще два роки чинили опір. У Росії фанатики тільки по телевізору – Симоньяни, Шапіро, Скабєєви. Воювати ніхто не піде. Головне, глибинний народ, на який сподівається Путін, воювати не піде“, – зазначив політолог.

Він розповів про власну соціологічну модель сучасної Росії, уточнивши, що на опитування, що виходять із Москви, покладатися наївно, вони всі фальсифікуються.

Я приблизно так собі уявляю ситуацію: 15% населення – переконані противники війни, 10% – це ультрафашисти типу Стрєлкова, які ненавидять Путіна за те, що він недостатньо фашист. Ось ці 25% населення – це все політично активне населення. 15% – противники війни, а 10% – ультрафашисти. І ті, й інші вже зараз вимагають повісити Путіна“, – пояснив Піонтковський.

Тим 75% росіян, що залишилися, “глибоко наплювати і на війну, і на Путіна”.

Це дуже небезпечна соціологічна картина для Путіна сьогодні, що основній масі начхати і на його долю, і на його фантазми “російського миру” та відновлення Радянського Союзу. А ось активне населення вже подумує про те, як би його повісити. Це безнадійна ситуація“, – резюмував політолог.

Детальніше читайте в матеріалі “Апострофа”: Кінець Путіна буде дуже скоро, його зрадить найближчий союзник – Андрій Піонтковський.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *