Теракт у ТРЦ Крокус – Зеленський назвав Путіна нікчемою

Теракт в ТЦ “Крокус Сіті Холл”, внаслідок якого загинули понад 100 осіб, організувала російська влада.

Таку думку висловив президент Володимир Зеленський у традиційному відеозверненні.

Очільник держави зазначив, що Володимир Путін та “інші покидьки” намагаються звалити на Україну відповідальність за теракт в ТЦ. Зеленський нагадав, що методи очільника Кремля та його поплічників не змінюються вже понад 20 років, коли диктатор прийшов до влади після терактів у житлових будинках та розстрілів опозиційних політиків.

Читайте також: Російські таджики, Путін і ІДІЛ: головні факти і заяви про теракт у Крокусі

Вони прийшли в Україну, спалюють наші міста – і Україну ж намагаються звинуватити. Вони катують, ґвалтують наших людей – і їх же звинувачують. Вони сюди, на українську землю, нагнали сотні тисяч терористів своїх, воюють проти нас, і їм все одно, що відбувається всередині їхньої ж країни“, – продовжив Зеленський у відеозверненні.

Окремо президент назвав Володимира Путіна нікчемою, який витрачав дорогоцінний час для того, аби вигадати, як до теракту приплести Україну. Позиція Кремля, на думку Зеленського, є абсолютно передбачуваною.

“І якщо росіяни готові мовчки вмирати в “Крокусах” та не ставити жодних питань своїм спецслужбам, то Путін ще не одну таку ситуацію спробує повернути на користь своїй особистій владі. Терористи завжди повинні програвати, і я дякую кожному і кожній, хто справді захищає життя! Дякую усім нашим людям, які бʼються проти терору. І ми маємо усім світом захищатись від тих, хто вважає людей просто витратним матеріалом”, – резюмував Зеленський, відповідаючи Путіну на звинувачення у підготовці та здійсненні теракту у Москві.

Раніше ми розповідали, що Путін зробив заяву щодо теракту у “Крокусі”.

Вас може зацікавити:

ФСБ видала фейк про підозрюваних у теракті та Україну: реакція ГУР

Що відомо про підозрюваних та кількість жертв теракту в Підмосков’ї: останні фото і відео

Підозрювані збиралися перейти кордон: ФСБ вже знайшла “український слід” у теракті

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *