Боснія і Герцеговина Україна дивитись онлайн

Сьогодні збірна України грає півфінальний матч кваліфікаційного міні-турніру за вихід на чемпіонат Європи-2024. Суперником нашої команди є збірна Боснії і Герцеговини.

Гра проходить у боснійському містечку Зениця. “Апостроф” веде онлайн трансляцію зі стадіону “Біліно Поле”. Початок матчу – о 21:45.

Нагадаємо, збірна України у відбірковому турнірі посіла третє місце у групі з Англією та Італією. Причому італійцям ми поступилися лише за додатковими показниками.

Боснія посіла аж 5-те місце у групі J, пропустивши вперед Португалію, Словаччину, Люксембург та Ісландію. Але завдяки перемозі у своїй групі в Лізі націй боснійці здобули право поборотися за вихід на Євро-2024.

З боснійцями ми вже грали. Три роки тому. У кваліфікації на ЧС-2022 наша команда перемогла боснійців на цьому ж стадіоні (0:2), а домашній матч завершився з рахунком 1:1 на “Арені Львів”.

Тож будемо вірити та сподіватися, що й сьогодні “Біліно Поле” буде щасливим для “синьо-жовтих”.

Зазначимо, що у фіналі кваліфікації переможець нашого матчу зіграє з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.

КВАЛІФІКАЦІЯ НА ЄВРО-2024

Півфінал

Зениця. “Біліно Поле”
Головний арбітр: Фелікс Цваєр (Німеччина)

БОСНІЯ І ГЕРЦЕГОВИНА – УКРАЇНА

______________________________________________________________

16:44. сьогодні до Зениці також прилетів і президент УАФ Андрій Шевченко. Під час прогулянки він щось обговорював з Сергієм Ребровим

Сергій Ребров і Андрій Шевченко на прогулянці збірноїФото: УАФ

16:36. традиційно в день матчу футболісти збірного прогулялися вулицями приймаючого міста

Віктор Циганков хоч і не зіграє сьогодні, та разом з командоюФото: УАФ

14:29. таки не зіграє сьогодні Віктор Циганков

Заявка збірної України на гру проти Боснії і ГерцеговиниФото: УАФ

13:54. боснійську збірну очолює відомий у минулому сербський футболіст Саво Мілошевич. На передматчевій прес-конференції про гру він сказав наступне: “Ми постараємося вибрати найкращу тактику і зіграти максимально корисно. Ми повинні розуміти, що буде дуже важка гра, але ми знаємо, що повинні зробити, щоб перемогти. Я знаю, на що здатна наша команда, я вірю у своїх футболістів, і ми повинні показати все це на полі. Ми повинні грати таким чином, щоб знати – коли і що саме робити на полі. Має бути максимальна концентрація в усьому, інакше й бути не може. І найголовніше – це перемога. Взагалі моя ідея полягає в тому, щоб якнайшвидше переходити центр поля і добиратися до карного майданчика суперника. Я не прихильник того, щоб довго розігрувати м’яч. Що стосується збірної України, то ми добре вивчили суперника. Ми приділили достатньо уваги всьому, всім аспектам гри”.

13:51. також багатьох турбує питання, чи зіграє Віктор Циганков. Сергій Ребров зазначив, що буде видно перед грою, та в разі чого, у команді достатньо кваліфікованих виконавців.

“Ми подивимося, як він почуватиметься. Ми маємо 28 футболістів. І є гравці, здатні зіграти на цій позиції. Та, в будь-якому разі, Віктор дуже важливий виконавець, ми сподіваємося на його швидке повернення”, – підкреслив тренер

13:48. напередодні відбулася традиційна передматчева прес-конференція. Сергій Ребров поділився своїми очікуваннями від гри.

“Ми розуміємо, що буде важка гра на виїзді. Боснія стала п’ятою у своїй групі кваліфікації, але до цього матчу будь-яка команда може підготуватися й показати найкращий футбол. Тож ми готуємося до важкої гри. Боснія є сильною командою з хорошими футболістами. Ми повинні поважати опонента, але концентруватися на собі”, – сказав керманич “синьо-жовтих”

13:43. боснійці зіграють у синьому комплекті

Форма збірної Боснії і Герцеговини на сьогоднішню груФото: УАФ

13:42. “синьо-жовті” зіграють сьогодні у жовтому комплекті форми

Форма збірної України на сьогоднішню груФото: УАФ

13:41. вітаємо з боснійського невеличкого містечка Зениця, де сьогодні чудова погода. За вікном +18. Правда, увечері буде трошки холодніше, але й при плюс 10 можна грати у футбол

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *