Удар Шахеда по Одесі – Зеленський назвав імена загиблих дітей

Президент України Володимир Зеленський назвав імена двох дітей, які загинули внаслідок російської атаки “шахедами” по Одесі у ніч на 2 березня.

Про це він повідомив під час свого вечірнього відеозвернення.

Читайте також: Сім загиблих, серед них немовля: нові дані про удар Росії по Одесі

“Станом на цей час відомо про сім загиблих, серед них дві дитини. Немовля – чотири місяці, його звали Тимофій. Та хлопчик – Марк, ще трьох років дитині не виповнилось. Мої співчуття всім рідним, близьким. Вісім людей постраждали – ще дитина, три роки, дівчинка. Усім, хто був поранений, надається необхідна допомога. Я дякую кожному й кожній, хто бере участь у рятувальній операції, хто підтримує людей. І дуже важливо бути всім разом, допомагати”, – наголосив Зеленський.

Крім того, глава української держави наголосив, що якщо комусь не вистачає мотивації, то “шахеди” та російські ракети щоночі по Україні, а також загиблі українські захисники та цивільні громадяни – це вона.

“Чітке розуміння ворога і реальна, не удавана повага до наших героїв – усе це мотивація битись. Знищувати окупантів. І працювати заради нашої держави і людей. Заради зміцнення України”, – зауважив Зеленський.


Раніше ми публікували відео моменту удару “шахеда” у багатоповерхівку в Одесі.

  • Вас може зацікавити:

Її вбила Росія: фото дитини, знайденої під завалами в Одесі

Під завалами знайшли тіло дитини: всі подробиці з місця удару по багато-поверхівці в Одесі

Як росіяни “звільняють” мешканців Донбасу від житла: інфографіка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *