Українська асоціація девелоперів передала ЗСУ будівельну техніку

Українська асоціація девелоперів передала одній із військових частин інженерну та будівельну техніку, призначену для зведення фортифікаційних споруд. У комплект увійшли 10 екскаваторів, 2 самоскиди та 2 крани. Таким чином, представники будівельного бізнесу хочуть підтримати Збройні сили України.

Про це повідомляє Командування Сил підтримки Збройних Сил України у Facebook.

Наприкінці листопада Міністерство цифрової трансформації та Міністерство оборони створили спільну робочу групу з будівництва фортифікаційних споруд.

“Для впровадження нових підходів уряду буде запропоновано затвердити нову ефективну модель будівництва фортифікаційних споруд, до якої залучать ресурси Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури, ОВА, приватних підрядників”, – зазначили в Міноборони.

Як зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, при Міжвідомчій робочій групі вже створено волонтерську бізнес-спільноту, яка заявила про готовність оперативно надавати меценатську допомогу у будівництві фортифікаційних споруд на найбільш “гарячих” напрямках. Одними з перших, хто відгукнувся допомогти військовим у будівництві оборонних споруд, стала Українська асоціація девелоперів, до якої входять лідери українського ринку нерухомості.

Представники Асоціації впродовж тижня змогли зібрати кошти та закупити для військових 10 екскаваторів, 2 самоскиди та 2 крани. Закуплену техніку в одну з інженерних військових частин передав голова Ассоціації Євген Фаворов.

“Ми розуміємо, що для якісного будівництва фортифікаційних споруд потрібні не тільки робочі руки, але й якісна будівельна техніка, якої нашим військовим не вистачає. Тому наша Асоціація відразу ж відгукнулася на потреби армії та дуже швидко на свої кошти закупила сучасну техніку, яка використовуватиметься військовими для будівництва захисних споруд на лінії фронту”, – зазначив голова Української асоціації девелоперів.

“На цьому ми зупинятись не будемо, співпраця з армією продовжуватиметься й надалі, оскільки від стійкості наших захисників залежить не лише майбутнє українського бізнесу, але й майбутнє України в цілому”, – зазначила в коментарі “Апострофу” уповноважений представник Асоціації у Міжвідомчій робочій групі з будівництва фортифікаційних споруд Владислава Молчанова.

Українська асоціація девелоперів була створена в жовтні 2023 року. До асоціації увійшли Stolitsa Group, KAN Development, Інтергал-Буд, Укрбуд Інвест, UDP, Русанівка інвест, Perfect Group, РІЕЛ, Д-І-М, АТ “Позняки-жил-буд” (Taryan group), Українські будівельні системи, SAGA Development, Futura Hata, Ковальська нерухомість, IB alliance, НЕСТ, Стандарт консалтинг груп, Ave-New та Асоціація західноукраїнських забудовників.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *