Власник Cosmolot заявив про атаку на грального оператора

Співвласник оператора Cosmolot заявив, що його бізнес зазнає тиску з боку силових структур, після чого в медіа запустили “чорну”кампанію проти оператора. Метою атаки він називає рейдерське захоплення бізнесу.

Про це на Facebook заявив головний інвестор компанії Арнульф Дамерау.

Він вказав на спроби дискредитації керівництва компанії через звинувачення у зв’язках з РФ, що створюють репутаційні та операційні проблеми для компанії.

“Додається телефонний тероризм, спам-атаки та залякування партнерів. Невідомі масово телефонують партнерам компанії та їх родичам. В хід йдуть пусті звинувачення та погрози”, – заявив бізнесмен.

Він вважає атаку на Сosmolot не просто тиском, а криміналом: “Нас не схилити до жодних корупційних схем і “відкатів”. Ми звертатимемось в поліцію і НАБУ, щоб встановити тих, хто за цим стоїть. Всі задіяні в шантажі особи мають понести відповідальність за свої незаконні дії. Якщо ж підтвердяться чутки, що в цих діях беруть участь діючі представники державних органів влади, то я не буду мовчати про це, і з усіма доказами оприлюдню інформацію про те, хто і чому організував протизаконний тиск на Cosmolot”.

За його словами, наразі банки заблокували транзакції Cosmolot, посилаючись на розпорядження Державної служби фінмоніторингу, що “схоже на рейдерську атаку”.

“Розпочинаю свою роботу у Києві разом з усіма належними послами. Зокрема, я також відвідаю особисто представників бізнесу та політичних лідерів у Лондоні, Берліні, Брюсселі та цього тижня у Вашингтоні”, – додав він.

Дамерау наголосив, що інвестував “в Україну з метою побудувати глобальну платформу для української економіки та ІТ-сектору, засновану на бізнесі, який, ймовірно, не зазнає ризику банкрутства у воєнний час”.

“Я зробив своєю пристрастю побудову бачення президента України: легального, ліцензованого, білого бізнесу в секторі ігор, розваг та азартних ігор, який став – з 2,6 млрд грн – таким же великим платником податків, як Arcelor Mittal, і більшим, ніж багато зі 100 найбільших українських компаній. Але наша компанія не лише сплачує податки до державного бюджету, які йдуть на захист України від агресора, ми також підтримуємо Збройні сили України військовою технікою, безпілотниками… Будь-яка атака на Cosmolot послаблює українську армію, державний бюджет, бізнес та міжнародний імідж”, – резюмував Арнульф Дамерау.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *