Зеленський звернувся до українців – озвучені пріоритети на 2024 рік

Президент України, Верховний Головнокомандуючий Володимир Зеленський провів підсумкове засідання Ставки, на якій був обговорений рік, що минає, та плани на майбутнє.

Про це повідомив глава української держави.

За його словами Ставка, яка була проведена сьогодні, була особливою, на якій підбивали підсумки за рік та обговорювали плани на рік наступний.

Читайте: Зеленський висловився про терміни завершення війни та допомогу партнерів у 2024 році

Була доповідь Головкома, Генштабу. Також представлений план наших дій на рік 24-й. Була доповідь розвідки – ГУР та зовнішньої розвідки. Про те, до чого окупанти готуються. Та загалом про ситуацію – про загальні військово-політичні очікування та можливі події у світі“, – розповів Зеленський.

Він наголосив, що попри будь-які політичні зміни та настрої в інших країнах, Україні потрібен достатній потенціал, щоб робити своє та досягти поставлених цілей.

Зрозуміло, що наступний рік стане часом багатьох рішень – глобальних рішень. І Україні потрібно вміти вплинути на них – уміти досягти своїх цілей. Будемо боротись за наш вплив, за справедливість для України, і я вдячний усім лідерам, які допомагають, які з нами від 24 лютого й будуть з нами у 24-му році“, – зазначив Зеленський.

Також глава держави підкреслив, що у наступному році ВПК країни готується виробити більше зброї. “Ми працюємо з нашими партнерами над рішеннями, яких потребує кожен український воїн, увесь наш народ, наша держава“, – резюмував президент, наголосивши, що прийняті рішення будуть “сильними”.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, скільки Україна зможе протриматися без грошей Заходу.

Вас може зацікавити:

Зеленський висловився щодо нових правил мобілізації: головні тези

Перші F-16 готують до відправки в Україну: Зеленський озвучив кількість

Питань “що, де і коли” стало ще більше: експерт проаналізував прес-конференцію Зеленського

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *