Манчестер Юнайтед Баварія дивитись онлайн

22:00 МЮ – Баварія

Фото: uefa.com

В одному з топ-матчів шостого туру Ліги чемпіонів “Манчестер Юнайтед” приймає мюнхенську “Баварію”, яка достроково взяла перше місце у групі А.

“Апостроф” веде онлайн трансляцію з “Олд Траффорд”. Початок матчу – 22:00.

Нагадаємо, у першому колі “Баварія” та МЮ видали фантастичну виставу на “Альянц Арена”. Німці тоді перемогли з рахунком 4:3.

І якщо “Баварія” достроково вийшла до 1/8 фіналу ЛЧ, то “МанЮнайтед” на останньому місці у групі. У манкуніанців чотири очки, тоді як у “Копенгагена” та “Галатасарая” по 5. Тож лише перемога гарантує англійцям вихід у плей-офф – Ліги чемпіонів або Ліги Європи. Якщо ж МЮ зіграє унічию, то у них буде лише один шанс не залишитися з носом – якщо “Копенгаген” програє, то МЮ вирушить до Ліги Європи. А якщо МЮ сьогодні переможе, а паралельний матч закінчиться нічиєю – то “Червоні дияволи” мчатимуть на коні в плей-офф ЛЧ. Ось такі розклади для “МанЮнайтед”.

“Баварії” сьогодні, в принципі, нічого не потрібне. Крім хіба що престижу, та й призових. У будь-якому разі, легкої прогулянки для МЮ точно не буде.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

Група А. 6 тур

Манчестер. “Олд Траффорд”
Головний арбітр: Еспен Ескос (Норвегія)

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД – БАВАРІЯ

_______________________________________________________________

13:01. вітаємо з півночі Англії, де сьогодні на легендарному стадіоні “Олд Траффорд” відбудеться футбольна битва між “Манчестер Юнайтед” та “Баварією”

Версія для друку

Знайшли помилку – видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *