Тайсон Ф’юрі спровокував Усика – дивитися відео битви поглядів 17 листопада

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі влаштував суперечку з володарем чотирьох поясів Олександром Усиком під час спільної прес-конференції, присвяченої майбутньому бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Як повідомляє “Апостроф”, Усик та Ф’юрі трохи поштовхалися, після чого британець почав робити провокативні висловлювання на адресу українця.

Дивіться: Як Усик побив Дюбуа: відео нокауту

Було оголошено, що перший в історії бій за звання абсолютного чемпіона світу за чотирма основними категоріями – WBA, WBO, IBF та WBC – відбудеться 17 лютого в аравійському Ер-Ріяді.

Найцікавіше ж було вже після прес-конференції. Усик і Тайсон Ф’юрі зійшлися у битві поглядів. І все б нічого, якби “Циганський король” не почав провокувати українця. На честь Усика, він спокійно відреагував на всі провокації. А Ф’юрі намагався вивести українця з рівноваги і ледь не поліз у бійку. Але менеджери британця не дали тому наробити дурниць.

У будь-якому випадку, Тайсон Ф’юрі своєю поведінкою помітно підігріває інтерес до майбутнього бою.

Дивіться: Усик виконав божевільний танок після бою з “Динамітом”: відео

Нагадаємо, у попередньому бою Усик нокаутував співвітчизника Ф’юрі Даніела Дюбуа. А ось “Циганський барон” у бою з колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну переміг лише рішенням суддів, ще й побувавши у нокдауні. Після бою глядачі освистали Тайсона Ф’юрі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *