Деякі власники онлайн-казино Пін-ап можуть мати громадянство РФ

Журналіст Євген Плінський повідомив, що “троє з чотирьох реальних власників міжнародної торгівельної марки Pin-UP мають російське громадянство”.

Про це пишуть “Подробиці”.

Журналіст зазначає, що ймовірно наприкінці 2019 року росіянин Дмитро Пунін зареєстрував на Кіпрі компанію Guruflow Team Limited та випустив 1000 акцій. У 2020 ці акції були нібито розділені по 500 штук між двома іншими офшорам -MONAK LIMITED та PIRPOSE HOLDING LIMITED.

“Власниками PIRPOSE HOLDING LIMITED, за даними ЗМІ, є сам Дмитро Пунін та його дружина Марина Ільїна, власниками MONAK LIMITED – Олександр Матяшов та Іван Банніков. Обидвох журналісти називають громадянами Росії”, – пишуть “Подробиці”.

“Таким чином усі четверо, троє з яких росіяни отримали по 25% Guruflow Team Limited яка володіє міжнародною торгівельною маркою Pin-UP, та є головною юридичною особою цього холдингу”, – йдеться в розслідуванні.

За словами журналіста, зв’язок Pin-UP з країною-агресором “більш ніж очевидний”: “Питання того, чому КРАІЛ не помічала цих фактів раніше, та скільки це коштувало бенефіціарам Pin-UP – залишимо для правоохоронців. Зараз набагато важливіше питання реакції на моє розслідування з боку КРАІЛ, РНБО, СБУ, Фінансового комітету Парламенту та Уряду”.

“Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) має довідку Служби безпеки України про зв’язки букмекера Pin-UP з країною-агресором російською федерацією. 8 серпня КРАІЛ зіславшись на лист СБУ про зв’язки Pin-UP з росією, анулювала ліцензію лише для однієї юридичної особи — ТОВ “Вікторія-Софт”. Щодо іншої юрособи — ТОВ “Укр Гейм Технолоджі” жодного рішення з незрозумілих причин прийнято не було”, – зазначається у матеріалі “Подробиць”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *