Ставка верховного головнокомандувача 14 березня – що вирішили

14 березня під час чергового засідання Ставки верховного головнокомандувача на чолі з президентом Володимиром Зеленським ухвалили важливе рішення щодо найгарячішої точки на фронті – Бахмута Донецької області.

Про це повідомляє канцелярія Офісу президента.

Читайте також: Ситуація довкола Бахмута залишається складною: Сирський розповів про оборону міста

Зазначається, що під час засідання йшлося про поточну ситуацію на фронті. У підсумку – ухвалили рішення щодо подальшого утримання та захисту міста Бахмут українськими бійцями.

“Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмут”, – йдеться у повідомленні

Зокрема, на засіданні проаналізували забезпечення озброєнням і боєприпасами військових, які тримають оборону. Також обговорили темпи та обсяги надходження західної допомоги, її подальший розподіл.

Своєю чергою головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram відзначив стійкість українських бійців у Бахмуті.

“Шаную міцність, хоробрість та незламність наших воїнів у Бахмуті. Оборонна операція на цьому напрямку має надважливе стратегічне значення для стримування ворога. Вона ключова у стійкості оборони всього фронту. Дякую кожному захиснику і захисниці, хто дає гідну відсіч окупантам і наближає перемогу України!”,зауважив він.

Також Залужний опублікував фото з Бахмута.

Раніше ми писали, що ПВК “Вагнер” зазнала суттєвих втрат під Бахмутом, але потенційно вона може завербувати у РФ ще близько 70 тисяч ув’язнених.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *