Загострення у Брянській області – депутат Держдуми пропонує оголосити Україні війну

Після інциденту в Брянській області РФ член думського комітету з оборони, колишній командувач 58-ї армії, генерал-лейтенант Віктор Соболєв закликав оголосити війну Україні.

Про це він заявив у розмові з росЗМІ.

Жодних червоних ліній щодо України у нас не залишилося. І нам вже абсолютно точно потрібно закінчувати спеціальну військову операцію та починати вести справжню війну. Зі знищенням засобів та об’єктів комунікацій, з висвітленням доставок озброєнь, і зробити це треба було давно, – заявив військовий, додавши, що на тлі активізації диверсійних груп необхідно терміново зміцнити кордони, насамперед на “нових територіях”.

Віктор Соболєв

Читайте: План перехоплення “Щека”: соцмережі вибухнули фотожабами на події у Брянській області

Водночас український журналіст Андрій Цаплієнко вважає, що оголошення війни Україні ускладнить відносини Росії з Китаєм, бо поки вона веде т.зв. “спеціальну військову операцію”, Китай може грати в гуманітарну допомогу без ризику нарватися на санкції з боку Заходу.

Якщо ви оголосите війну, для нас нічого принципово не зміниться. А ось вам точно перестануть продавати всі ці електронні ніштяки для ваших “калібрів”, які ви завозите за сірими схемами”, – упевнений Андрій Цаплієнко.

Нагадаємо, що відповідальність за інцидент у Брянській області взяв на себе Російський добровольчий корпус, який заперечує інформацію про взяття заручників або заподіяння шкоди мирним мешканцям.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *