Виття на болотах. Реакція росіян на візит Байдена до КиєваСюжет

Виття на болотах. Реакція росіян на візит Байдена до Києва

Президент США Байден зустрівся із президентом України Зеленським у Києві

Мешканці Росії та їхні пропагандисти в дикому шоці від візиту президента США Джо Байдена до столиці України.

Приїзд президента США Джо Байден до Києва для зустрічі із його українським колегою Володимиром Зеленським викликав неймовірну реакцію в РФ. Росіяни та їх пропагандисти ніяк не очікували на такий поворот подій.

Кореспондент.net зібрав найяскравіші коментарі росіян, які, м’яко кажучи, незадоволені тим, що Байден відвідав Україну. Зокрема, представники “руского міра” закликають “бомбити Київ” і запитують: “де наші ракети і безпілотники?”. Інші здивовані, що в Україні курсують потяги.

 
Зазначимо, що обурюються зустріччю президентів України та США не лише пересічні громадяни, а й відомі російські пропагандисти. Так, Сергій Мардан назвав візит Байдена до України “демонстративним приниженням Росії”.
 соцмережі

 
Телеведуча Ольга Скабеєва в ефірі ток-шоу “60 хвилин” також встигла обговорити приїзд Байдену до України. Вона заявила, що повітряну тривогу для голови Білого дому нібито спеціально “включили”, оскільки це “атрибут візиту світових лідерів до Києва”.

“Повітряна тривога, треба розуміти, обов’язковий атрибут будь-якого високопоставленого лідера в українську столицю, у тому сенсі, що включають щоразу, коли хтось приїжджає. Байдену ось також увімкнули”, – сказала Скабеєва.

@triastsya Говорит сирену включили просто так😂 #тт #fypシ #прямойэфир #скабеева #соловьев #байден ♬ оригинальный звук – tryastsya

За її словами, у момент, коли звуки сирени було чути у Києві, російська армія не завдавала жодних повітряних ударів.

“Російське Міноборони при цьому не повідомляло про завдання будь-яких ударів по Україні”, – додала вона.

@bayraktarnews.1

♬ оригинальный звук – bayraktarnews

На “шок” росіян українці відреагували з гумором і констатували, що сьогоднішнє “виття на болотах” буде найгучнішим за останній рік.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *